Propostes del 20 al 24 d'abril

Hola de nou!
Avui matí hem preparat la setmana, les activitats que vos proposam van encaminades a celebrar el dia de Sant Jordi. Però abans vos volem fer arribar un missatge.

Com a mestres el que pretenem és ajudar als nostres alumnes i també a voltros, les famílies, a passar el confinament de la millor manera possible, però no ens és gens fàcil. Passam pena de tot!! En les nostres reunions sempre debatim si vos feim massa propostes o si ens quedam curtes, si les feim massa obertes o massa tancades, si vos hauríem de demanar com a mínim que ens enviéssiu alguna coseta o que sigui voluntari i un llarg etc.

Mirau famílies, intentam de tot cor fer-ho de la millor manera possible. El COVID-19 ens afecta de manera important i significativa a tots. Totes les famílies teniu una situació diferent: alguns heu d'anar al lloc de feina, altres feis teletreball a casa amb infants petits, germans grans que fan teletreball, famílies a l'atur, autònoms que no poden fer feina, famílies que heu de cuidar a persones depenents, malalts... i noltros sabent tot això el que volem i desitjam de tot cor és que estigueu bé. Per això vos volem demanar que ens faceu arribar qualsevol dubte, inquietud... que pugueu tenir i d'aquesta manera poder-vos ajudar.

No volem que les nostres bones intencions i ganes d'ajudar, acabin sent un problema afegit. Per això, hem pensat en continuar fent-vos propostes/recomanacions i que voltros, segons la vostra situació i les vostres possibilitats aneu fent el que pogueu.

Famílies no estem perdent el curs, en aquests moments els continguts acadèmics no són el més important. Aprofitem aquesta dura situació com una oportunitat d'aprenentatge ajudant als infants a créixer com a persones, ajudant-los a aprendre els valors fonamentals per a la vida com: la solidaritat, l'empatia, la coperació, el respecte, l'amistat... Ajudant-los a valorar el que tenim i ser conscients de la fragilitat de la vida. Ajudant-los a gestionar les emocions: la por, la ràbia, la tristesa, l'enyorança, el dol... Ajudant-los a autoregular-se treballant l'autocontrol, la relaxació, el saber estar, el saber esperar, comportar-se... Donant importància a la família i enfortint els vincles...

Si podeu enviau fotos, vídeos, escriviu-nos per saber de voltros, sempre que veim un missatge vostro ens n'alegram moltíssim. Si algú no té mitjans per fer-ho o la seva situació no li permet la mestra-tutora es posarà en contacte amb la família com a mínim un pic per setmana per saber que estau bé.

Ànims famílies! Estam amb voltros!

Una forta abraçada a tots i totes!

L'equip d'infantil.Propostes Educació Infantil
SETMANA DEL 20 AL 24 D’ABRIL

SANT JORDI
Per celebrar que aquesta setmana és Sant Jordi, l’equip d’educació infantil hem pensat alguns contes i algunes activitats que podeu fer.
El tradicional conte de Sant Jordi. https://youtu.be/gJGsn6a9Cic 
Un conte de Sant Jordi diferent i amb música. https://www.youtube.com/watch?v=WtwaiQ8nqp4&feature=youtu.be
-Dibuixar algun personatge del conte.
-Els infants més grandets poden escriure el nom dels personatges del conte, el títol, i/o alguna frase senzilla referent a la llegenda.
-Elaborar un punt de llibre original, el que vulgueu, amb els materials que tingueu per casa, relacionat amb el conte de Sant Jordi.
- Mandales de Sant Jordi per decorar. En aquest link podeu triar la que més vos agradi.
- Poemes de princeses, dracs, cavallers, roses i llibres per llegir en família. 
- Dòmino de Sant Jordi per imprimir, retallar i jugar.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Propostes del 27 al 30 d'abril