MICROESPAI: LA BIBLIOTECAMICROESPAI: LA BIBLIOTECA

Avui vos contarem perquè vam crear el microespai de la biblioteca i quin és el seu funcionament. 

La biblioteca va ser creada amb la intencionalitat de crear lectors actius des de ben petits ja que la lectura ens fa lliures, ens dona coneixements, felicitat, ens porta a viatjar a mons fantàstics i imaginaris i ens inicia en la lectoescriptura.


El microespai de la biblioteca es divideix en 2 grans moments. El primer l'anomenam l'hora del conte i és una activitat que  es fa amb tot el grup classe La mestra conta un conte als infants que pot ser llegit, amb làmines, amb el cd, amb titelles, amb el suport del conte... i els infants l'escolten i hi participen. 
I un segon moment on els infants poden triar el racó de la biblioteca on volen anar. Hi ha el racó de "M'agraden els contes" on els infants poden anar a fer una lectura individual, en parella o en petit grup de les diferents tipologies de text que ofereix la biblioteca.Tenim també el racó de "titelles i titellaires" on els infants poden fer de titellaires en un petit teatret amb els diferents titelles que tenim.El racó d'audiocontes on els infants poden escoltar contes i cançons. 


I, finalment, el racó de "contes i art" que és la proposta artística que ens du la fada Marieta en relació al conte que hem contat.
 
 Esperam que vos hagi agradat! La pròxima entrada de microespais serà per contar-vos cosetes del microespai que du de nom "Ecosistemes".

Comentarios

Entradas populares de este blog

EXCURSIÓ A RAIXA